Offside

2024 - 6 - 25

Tacoma Defiance Sejrer 3-0 Over Real Monarchs: Aquino Scoringer Highlightet

Chris Aquino finder netmaskerne for anden gang i sæsonen og Cody Baker leverer det første assist til Tacoma i denne sejr over Real Monarchs. Læs mere!

Tacoma Defiance vandt imponerende 3-0 mod Real Monarchs i en dramatisk kamp. Chris Aquino satte bolden i netmaskerne i 27. minut, hvilket var hans andet mål i denne sæson. Assistenten Cody Baker brillerede ved at levere sit første assist i år til Tacoma, som dominerede på banen. Danny Leyva bidrog også til sejren med en solid præstation.

Kampen var en spændende kamp med intens action og imponerende spil fra begge hold. Tacoma Defiance viste deres styrke og vandt med en imponerende margin. Real Monarchs kæmpede hårdt, men det var ikke nok til at stoppe Tacoma's sejrsmarch.

Chris Aquino's præstationer i kampen har for alvor styrket holdet og viser hans målkvikhed denne sæson. Cody Baker's assist vil bestemt blive husket som et afgørende øjeblik i kampen, hvor han viste sit værd som en vigtig del af Tacoma's angreb.

Image courtesy of "SoundersFC.com"

MATCH RECAP: Tacoma Defiance Wins 3-0 Over Real Monarchs ... (SoundersFC.com)

Chris Aquino scored his second goal of the season in the 27th minute, with Cody Baker earning his first assist of the year for Tacoma, before Danny Leyva ...